Що сказав Ілон Маск на першій нараді з Twitter

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава Tesla Ілон Маск із відеозв’язку вперше поспілкувався з 8 тисячами співробітників соцмережі Twitter. Під час розмови він зізнався про необхідність звільнень та розповів про майбутнє компанії.

Маск розповів, що Twitter необхідно «оздоровити» та скоротити штат до раціональної кількості співробітників. Також потенційний власник та керівник соцмережі назвав «не дуже гарною ситуацією» той факт, що витрати компанії менші, ніж доходи.

Щодо майбутнього компанії Ілон Маск зазначив, що планує збільшити виручку Twitter до $24,6 млрд до 2028 року. Для цього, на його думку, потрібно додати до існуючих функцій соцмережі аналогічні тим, що є у китайської WeChat і зробити з Twitter «супердодаток», за допомогою якого користувачі зможуть викликати таксі, оплачувати замовлення, здійснювати різні платежі тощо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Маск сказав, що Twitter потрібно прагнути результатів TikTok — у них ніколи немає «нудного» контенту. І на цьому фоні запропонував надати користувачам більше свободи – публікувати «досить обурливі» твіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.