Як переказати гроші з мобільного рахунку Київстар, lifecell та Vodafone на банківську картку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз життя українців сповнене непередбачуваністю: уявіть, що вам терміново потрібно переказати кошти на банківську картку, а такої можливості немає. Ми розповімо вам про три способи переказу коштів зі смартфону на картку.

Мобільні оператори «Київстар», Vodafone та Lifecell поділились швидкими та дієвими способами. По-перше, переказ можна зробити за допомогою мобільного додатку оператора. Для початку його необхідно завантажити та зареєструватись, а потім обрати потрібну вам послугу серед запропонованих. Операція підтверджується за допомогою безкоштовного SMS.

Для іншого способу вам знадобиться сайт мобільного оператора. На жаль, способом можуть скористатись лише абоненти Kyivstar та lifecell. Абонентам Kyivstar необхідно перейти до розділів Kyivstar Смарт-гроші, lifecell – Paycell. Потім вводите номер картки, номер телефону платника, суму і підтверджуєте операцію за допомогою SMS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також абоненти зможуть здійснити переказ за допомогою  SMS. Для цього потірбно надіслати повідомлення на номер 802. У тексті необхідно вказати у тексті повідомлення через пробіл код послуги (38772), номер картки та суму переказу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.