Смартфони Huawei отримали підтримку 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У середині травня був представлений унікальний чохол для смартфона Huawei P50 Pro, який стає доступним для попереднього замовлення в Китаї за ціною 118 доларів. Продаж розпочнеться 17 червня.

Це перший у світі чохол для смартфона, який додає до 4G-моделі підтримку сучасних мереж п’ятого покоління. В описі пристрою йдеться про те, що Huawei P50 Pro підтримує гігабітну мережу 5G від Unicom. Покупці, які активують Unicom eSIM можуть отримати знижку на плату за обслуговування eSIM.

Цей чохол для мереж 5G розроблений та вироблений компанією Digital Source Technology. Він важить близько 52 г і завтовшки близько 3,2 мм. Чохол світло-сірого кольору та виконаний з приємного на дотик матеріалу, на якому не залишаються сліди від пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після встановлення смартфона в чохол користувачі побачать спливаюче вікно, що інформує про можливість використовувати 5G за допомогою вбудованої SIM-карти China Unicom eSIM. Джерело пише, що мережевий сигнал основної карти мобільного телефону та сигнал «комунікаційної оболонки 5G» відображатимуться окремо на панелі сигналів мобільного телефону.

На офіційному сайті Shuyuan Technology говориться, що чохол отримав вбудований двоядерний процесор із частотою 1,35 ГГц. Він підтримує мережі трьох основних китайських операторів, дворежимні діапазони частот 5G SA/NSA та оснащений USB-роз’ємом із підтримкою надшвидкої зарядки.

Пізніше вийдуть чохли для Mate 40, Nova9, Mate 50 та Nova10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.