Ізраїльська компанія розробила радар нового покоління, який здатний “бачити” крізь стіни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ізраїльська компанія Camero-Tech розробила портативну високопродуктивну систему обробки зображень нового покоління, яка може бачити крізь стіни.

Про це пишуть Економічні новини з посиланням на Defence-Blog .

Згідно з прес-релізом Camero-Tech, компанія запускає Xaver 1000 – нове покоління лінійки продуктів компанії, що пропонує безпрецедентні оперативні можливості збройним силам, правоохоронним органам, підрозділам розвідки та службам швидкого реагування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xaver 1000 має алгоритм відстеження живих цілей на основі штучного інтелекту та власну функцію 3D “Sense-Through-The-Wall”, що дозволяє виявляти та “бачити” людей або статичні об’єкти за стінами та перешкодами. Живі об’єкти можна побачити у високій роздільній здатності аж до рівня певних частин тіла.

Система також дозволяє користувачам вимірювати висоту об’єктів та вирішувати, чи є вони дорослими людьми, дітьми або тваринами, що дає явну перевагу в роботі та можливість «крокувати у відоме».

Система Xaver 1000, керована одним користувачем і готова до використання одним натисканням кнопки, оптимізована для тактичних та розвідувальних операцій, що робить її незамінною системою для військових, правоохоронних органів, пошуково-рятувальних груп та розвідувальних підрозділів, що працюють у різних ситуаціях, включаючи вороже. та місця стихійного лиха.

“Xaver 1000 визначає найбільш вигідний підхід для забезпечення успішних рятувальних операцій у різних оперативних сценаріях, таких як порятунок заручників”, – говорить Амір Беєрі, генеральний директор та засновник Camero. «Тривимірне зображення з високою роздільною здатністю та інші потужні інструменти системи забезпечують винятковий рівень ситуаційної поінформованості. Маючи високий рівень чутливості, Xaver 1000 змінює правила гри для спецпідрозділів та правоохоронних органів, які проводять міські та сільські операції, яким потрібна достовірна інформація про приховані живі об’єкти».

Xaver 1000 управляється вбудованим 10,1-дюймовим сенсорним дисплеєм з простим інтерфейсом для інтуїтивно зрозумілої інтерпретації. Дисплей також має зручну навігацію по меню, можливості запису та відтворення даних для аналізу, навчання та розбору польотів після місії. Повністю радіаційно безпечна система відповідає міжнародним стандартам на людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.