Глобальна версія Xiaomi Band 7 вже доступна у Європі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi традиційно спочатку випускає нове покоління розумних браслетів Mi Band у Китаї, а через деякий час його міжнародний аналог під назвою Mi Smart Band 7. Цього року традиція порушена не була — у Китаї вже доступні фітнес-браслети Mi Band 7 та Mi Band 7 NFC, а ось міжнародний дебют Xiaomi Smart Band 7 поки що не відбувся. Однак, деякі користувачі в Європі вже почали отримувати на руки глобальну версію Xiaomi Smart Band 7.

Судячи з повідомлень у мережі, щонайменше один продавець на китайському торговому майданчику AliExpress здійснює постачання глобальної моделі Xiaomi Smart Band 7 — це підтверджує відсутність китайських особливостей, включаючи підтримку кількох мов та відсутність китайського тексту на коробці. Повідомляється про доставку глобальної версії Xiaomi Smart Band 7 покупцям у Польщі з кінця травня.

Наприклад, один із користувачів Reddit стверджує, що замовив на AliExpress китайську модель, а натомість отримав глобальну версію. Нагадаємо, Xiaomi Mi Band 7 отримав такі особливості, як екран AMOLED діагоналлю 1,62 дюйми та з роздільною здатністю 192×490 пікселів, 120 режимів тренувань, захист від води (5ATM), датчики ЧСС, SpO2, NFC, автономна робота до 14 діб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.