Новини України та Світу

Відомо, як зняти кошти з картки ПриватБанку, якщо вона відсутня

Share
Час читання: 2 хв.

Зараз у більшості людей користуються банківськими картками, а готівка в руки беруть дуже рідко. У кожному магазині можна розрахуватися карткою, за всі послуги та інтернет-покупки. Навряд чи зараз може хтось уявити життя без такого зручного винаходу. Незважаючи на це все, потреба у готівці з’являється. Здавалося б, ну треба готівка, пішов зняв і все. Так воно все і є, але що робити, якщо на той момент немає карти чи вона взагалі втрачена? На щастя, ПриватБанк уможливив зняття грошей без картки на руках. Як це робиться і що для цього потрібне? Читайте далі у статті.

Зазвичай карти лежать у гаманці або сумочці і до них є постійний доступ, але не потрібно виключати можливості забути картку вдома, або втратити або втратити. Також часто карта просто стає непридатною до використання тому, що минув термін дії, пошкодилася магнітна стрічка, сама карта намокла або зламалася. У мене також була ситуація, коли банкомат забрав картку через помилково введений пін код. Щоб не йти в банкомат і не відновлювати втрачену картку, я просто розраховувалася за безконтактними платежами, або ж знімала кошти без картки, якщо це було потрібно. Дана функція ПриватБанку дуже зручна і допомагає в ситуаціях, де дійсно потрібні готівка, а картки немає.

Як же зняти гроші з картки Приватбанку, якщо вона не при собі? Тут є кілька варіантів. Найпростіший – перекинути усі гроші на іншу картку. Часто у людини лежить не одна, а кілька карток. Вони можуть бути не від одного банку, але це не має значення. За відсутності потрібної картки можна певну чи всю суму перевести на іншу наявну картку і зняти тоді гроші в банкоматі. Це швидко та зручно. Якщо ж такої можливості немає, то ПриватБанк створив чудову систему, що дозволяє зняти гроші без картки у будь-якому банкоматі. Що для цього потрібно? Ви знаходите найближчий до вас банкомат, вибираєте розділ «Зняти готівку без картки» та вводите всі необхідні дані. Зазвичай вистачить лише включений номер телефону, до якого картка і прив’язана. Це потрібно для дзвінка із банку, щоб підтвердити особу. Як бачите,

Ще один варіант – зняти кошти у касі банку. Цим способом мало хто користується, та й такої потреби немає. Набагато простіше знайти банкомат поблизу себе, а чи не відділення банку. Тим більше готівка може знадобитися будь-якої миті, а відділення працюють за графіком і мають вихідні.

Як бачите, відсутність карти не є проблемою і кошти можна зняти різними способами без проблем. Але пам’ятайте, що при втраті картки краще піти і одразу її відновити. Якщо ж картку було не втрачено, а вкрадено, то потрібно заблокувати її, щоб шахраї не змогли скористатися вашими засобами, адже вгадати пароль не дуже складне завдання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Експерти стурбовані заявами Павла Дурова про безпеку Telegram

    Павло Дуров поділився своїм баченням компанії та її поточним станом, зазначивши, що він є єдиним…

    25.06.2024

    Аналітики: Apple стане лідером у сфері споживчого штучного інтелекту

    Новий Apple Intelligence виявився настільки потужним, що аналітики з Wedbush заявляють: завдяки йому компанія зайняла…

    25.06.2024

    Експерт розкрив нові методи обману в Telegram та Instagram

    Кількість жертв шахрайства виросла з 99 тисяч у 2022 році до 209 тисяч у 2023…

    25.06.2024

    Bitcoin «вмирає» і тягне за собою решту монет: що відбувається

    Біткоїн (BTC) демонструє цінову модель з подвійною вершиною, що може сигналізувати про потенційну зміну "ведмежого"…

    25.06.2024

    Apple випустила Safari Technology Preview 197: що нового

    Apple випустила чергове оновлення для Safari Technology Preview, експериментального браузера, вперше представленого в березні 2016…

    25.06.2024

    Дизайнер показав яким буде iPhone 16 Pro

    Залишилося менше трьох місяців до виходу нового покоління iPhone, але вже зараз ми можемо побачити…

    25.06.2024