Київстар почав примусово збільшувати вартість послуг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Представлені на українському ринку мобільні оператори переглядають свої тарифні пропозиції на регулярній основі з метою їхньої актуалізації. Напередодні стало відомо, що Kyivstar вирішила примусово перевести частину своїх абонентів на більш високі тарифи.

Реклама

Мобільний оператор відмовився від надання послуг «Інтернет МЗ» та «Телефонія МЗ». Вони будуть виведені з експлуатації у липні. Таким чином, з наступного місяця Kyivstar більше не надаватиме українцям послуги провідного інтернет-доступу та фіксованого зв’язку.

Компанія запропонувала своїм абонентам перейти на сучасніші тарифні плани, до складу яких входять не тільки мобільний зв’язок та інтернет, а й IPTV. Клієнти телекомунікаційної компанії нарікають на те, що запропоновані тарифні плани обходитимуться щомісяця в 250-350 грн. Протягом перших трьох місяців вартість актуальних тарифних планів у рамках акційної пропозиції складатиме 200 грн. Після закінчення 3-місячного періоду абонентам доведеться сплачувати їхню повну вартість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: