Київстар закриває дві популярні довоєнні послуги – деталі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Київстар оголосив про закриття двох послуг, які перестали користуватися попитом серед абонентів. Серед них – послуга телефонного фіксованого зв’язку “Телефонія МЗ” та фіксований доступ до інтернету за технологією ADSL.

Реклама

У прес-службі мобільного оператора повідомили, що ці послуги перестають працювати з 1 липня. Досі абоненти можуть перейти на альтернативні послуги.

Наприклад, Київстар пропонує підключити “Домашній Інтернет” та тарифи “Всі разом”, що включають дротовий інтернет, мобільний зв’язок та Київстар ТБ. Вартість підключення безкоштовна, а щомісячний платіж складатиме від 200 грн на місяць. За цю суму абоненти отримають безлімітний домашній та мобільний Інтернет, безліміт у мережі Київстар та послугу домашнього телебачення.

Також Київстар із 2 червня закриває популярну серед українців послугу “Смарт Київстар”. Ця послуга була розрахована на українців, котрі люблять читати. Їм пропонувався каталог книг, із яких можна було вибрати щось цікаве для себе. Але дана послуга втратила актуальність, адже в мережі можна знайти будь-яку книгу на вибір, і для цього не потрібно підключати сторонні послуги та платити за них.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ