Apple натякає на майбутній великий анонс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple поділилася організаційними подробицями проведення своєї конференції для розробників WWDC 2022, яка відбудеться на початку наступного місяця. Однак особливу увагу привертає тизер, на якому багато хто побачив натяк на великий анонс.

Офіційний сайт для розробників Apple зустрічає зображення  з п’ятьма аватарами Memoji, серед яких виділяється центральний, підсвічений зеленим кольором. Придивившись, можна побачити одну важливу відмінність – наявність окулярів. Дехто вважає, що це може бути прямим натяком на анонс довгоочікуваної гарнітури доповненої або віртуальної реальності на WWDC 2022.

За чутками, перші окуляри від Apple будуть дорогими та орієнтованими першочергово на розробників. Пізніше повинні випустити більш доступну версію для звичайних користувачів. Інформації про пристрій не так багато, вся вона заснована на патентах компанії та різних чутках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи Apple готується показати свій перший за довгий час повністю новий гаджет – дізнаємося 6 червня. Однак зі стовідсотковою ймовірністю цього дня ми точно побачимо оновлені версії iOS, iPadOS, macOS та інші операційні системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.