Kyivstar анонсував відключення трьох платних послуг з 1 червня

Мобільний оператор Kyivstar прагне того, щоб його абоненти мали доступ до зручних та актуальних послуг. Це особливо важливо в умовах бойових дій, що ведуть. Беручи до уваги стрімкий розвиток у країні інтернету та повсюдне поширення мобільних пристроїв із сучасними сервісами для особистого та корпоративного спілкування, компанія вирішила припинити надання низки послуг.

Йдеться про морально застарілі послуги, якими зараз ніхто не користується. З 1 червня абоненти Kyivstar втратять доступ до наступних платних послуг:

  • Отримання SMS-повідомлень на електронну пошту.
  • Отримання MMS-повідомлень на електронну пошту.
  • Отримання факсу на електронну пошту.
  • Надсилання MMS-повідомлень.

Замість застарілих послуг мобільний оператор рекомендує абонентам використовувати сучасні сервіси типу Microsoft Teams, Office 365, Google Meet, Zoom та ін. Програми, призначені для організації відеоконференцій, в мережі Kyivstar не тарифікуються. Абоненти можуть користуватися ними на безоплатній основі.

Окрім цього, з 1 червня буде скасовано програму «Постійні знижки» для корпоративних абонентів. Її учасники матимуть змогу розраховувати на отримання від телекомунікаційної компанії нових пакетів знижок за внесення щомісячної оплати. Клієнти, яких торкнуться анонсованих Kyivstar змін, будуть повідомлені про це за допомогою SMS-повідомлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я