Наушники AirPods можуть зробити людину інвалідом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На американську корпорацію Apple подали в суд батьків покалеченного ребёнка, у якого повредилися барабанні перепонки із-за наушників AirPods. Дані пристрої можуть зробити людини інвалідом із-за дефекту.

У 2020 році дитина дивилася кінострічки на Netflix на iPhone, використовуючи AirPods Pro. Користувач пристрою встановив регулятор звуку у найменше положення. Незважаючи на це, в AirPods голосно прозвучало повідомлення системи оповіщення про викрадення дітей.

У результаті у дитини виникли серйозні проблеми зі слухом. Потерпілий почав скаржитися на запаморочення, нудоту та шум у вухах. Дитина пройшла медичне обстеження, і лікарі виявили у неї пошкодження барабанної перетинки. Тепер йому доведеться користуватися слуховим апаратом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Батьки постраждалого намагаються через суд довести винність Apple. На їхню думку, керівництво компанії знало про дефект в AirPods Pro і не вжило заходів щодо його усунення. Позивач вимагає суворо покарати Apple, щоб іншим виробникам не кортіло випускати неякісну продукцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.