Київстар, Vodafone та lifecell показали потрібні кожному послуги

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Три корисні послуги. Оператори “Великої трійки” Київстар, Vodafone та lifecell мають лінійки послуг, які можуть бути корисними абонентам.

Київстар “Cмарт Гроші”

Це швидкий і зручний спосіб оплати найбільш популярних послуг, як комуналка, інтернет, ТБ, штрафи, кредити, зробити переказ грошей близьким з мобільного на карту в потрібний момент та багато іншого за допомогою мобільного телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, для багатьох повсякденних операцій вам навіть не потрібна програма банку, достатньо мати потрібну суму на мобільному рахунку.

Докладніше про послугу можна знайти на сайті Київстар.

Vodafone “Інтернет для другого девайсу”

У сучасному світі одного телефону мало, українці користуються ноутбуками, смарт-годинами, планшетами. Для таких пристроїв можна придбати додаткову SIM-картку. Однак поповнювати їх окремо досить незручно.

Оператор пропонує розділити оплачений інтернет з основної SIM-карти у смартфоні із “симкою” на іншому пристрої. Так, абоненти отримують єдиний номер та рахунок для двох SIM-карток та перший місяць користування послугою безкоштовно. Для того, щоб почати користуватися, потрібно лише замовити стартовий пакет “Power SIM” та активувати послугу.

lifecell “Тарифна підписка”

Оператор зрозумів, як складно абонетам пам’ятати про необхідність поповнення рахунку кожні чотири тижні, тому вирішив дати можливість сплатити тариф одразу на 6 і навіть 12 місяців наперед.

Так, абоненти тепер можуть забути про поповнення рахунку на півроку чи рік та отримати знижку при оплаті 10% та 15% відповідно. Така вигідна пропозиція не тільки заощаджує гроші та час, а й гарантує, що клієнт завжди буде на зв’язку, а також “зафіксує” собі вартість тарифу від подорожчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.