З 14 травня месенджер WhatsApp стане платним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користуватися WhatsApp можна абсолютно безкоштовно, і це справді одна з головних причин, чому більшість людей активно використовують це програмне забезпечення, знаходячи його максимально привабливим за сукупністю особливостей. Проте вже незабаром ситуація зміниться, бо починаючи з 14 травня, за попередніми даними, цей найбільший у світі месенджер стане платним.

Відбудеться це у зв’язку з рішенням компанії ввести платну підписку, а її згадку вдалося виявити в останніх версіях месенджера, доступних для завантаження з магазинів App Store та Google Play. Усі користувачі зможуть оформити платну передплату, щоб почати використовувати це програмне забезпечення повною мірою без обмежень.

Якщо поки що всі можливості програмного забезпечення були однаково доступні всім користувачам, то вже починаючи з 14 травня ситуація має змінитися, тому що для використання всіх функціональних можливостей WhatsApp доведеться платити гроші. Скільки коштуватиме платна підписка – невідомо, проте з великою ймовірністю програмне забезпечення стягуватиме близько $1 долара щомісяця, або запровадить підписку на один рік за $10 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з інформацією у версії програми для Android та iOS, в одному з наступних оновлень з’явиться платна підписка, оплачуючи яку можна буде користуватися месенджером у рамках одного облікового запису одразу на кількох мобільних пристроях. Іншими словами, платити гроші доведеться за синхронізацію даних та за свою власну зручність.

Потім, з часом, нові функції та можливості в месенджері можуть бути доступні лише тим, хто оформлять платну підписку. Враховуючи той факт, якою популярністю користується WhatsApp, розробники можуть почати заробляти мільярди доларів щорічно, роблячи це лише за рахунок платної підписки та доступу до тих функцій, які виявляться недоступними у безкоштовній версії програмного забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.