Google закриває популярну програму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google вирішила закрити програму YouTube Go. Про це повідомляє 9to5Google із посиланням на офіційну заяву компанії.

YouTube Go – це полегшена програма для використання відеохостингу, запущена в 2016 році. Софт з позначкою Go створювався для бюджетних смартфонів зі слабким залізом і малим обсягом оперативної пам’яті. Раніше Google навіть створила окремий варіант Android Go для таких девайсів.

Схоже, тепер Google вирішила, що програма YouTube Go забирає у неї зайві сили та ресурси на розробку. Крім того, воно урізане за можливостями: полегшена версія не дозволяла користувачам коментувати відео, публікувати, створювати контент, а також не мала темної теми оформлення. Останнє оновлення YouTube Go отримував ще у жовтні 2021 року, а на сьогоднішній день його завантажили понад 500 млн разів – досить велика цифра. Схоже, його не можна назвати непопулярним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За заявою Google, YouTube Go закривається, починаючи із серпня 2022 року. Натомість компанія рекомендує використовувати звичайну класичну утиліту YouTube, а також веб-версію відеосервісу. Google стверджує, що покращила продуктивність програми для початкового рівня пристроїв, а також для поганого інтернет-з’єднання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.