Всі українці можуть отримати по 2500 гривень в криптовалюті щомісячно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уряд нашої та інших країн, компанії та організації всіляко підтримують громадян, яким довелось стати біженцями та внутрішньо переміщеними особами. Одна з найбільших криптовалютних бірж буде щомісячно надавати громадянам допомогу у 75$.

Переселенці з України зможуть надсилати та отримувати платежі у вигляді криптовалюти. У Європі валютою можна розрахуватись навіть у магазинах. Одна з найпопулярніший криптовалютних бірж Binance запустила допомогу, за якою щомісяця українські біженці зможуть отримати 75$.

“Біженці, які пройшли перевірку місцевими некомерційними організаціями та подали заявку на отримання криптовалютних карток Binance, отримають 75 BUSD, що еквівалентно 75 доларів США на місяць протягом трьох місяців відповідно до рекомендованого рівня пожертв УВКБ ООН, Агентство ООН у справах біженців буде автоматично конвертована у місцеву валюту під час оплати карткою”, – пояснили у пресслужбі Binance.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Binance Charity створив “Фонд екстреної допомоги Україні, що є криптовалютним краудфандинговим сайтом. Люди з будь-якого куточка світу зможуть пожертвувати криптовалютою для допомоги Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.