Telegram стане іншим. У мережу витекло майбутнє дивне нововведення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний месенджер Telegram може отримати стрічку новин, як у звичайних соцмережах. Про це повідомляє профільний канал Telegram Info.

Співробітники Telegram Info займаються дослідженням свіжих релізних та бета-версій месенджера Telegram та оперативно розповідають про всі помітні та приховані нововведення в ньому. Цього разу в офіційному репозиторії Telegram для iOS виявили натяк на те, що у майбутньому в месенджері може з’явитися стрічка контенту.

На даний момент подробиць дуже мало, адже про можливу майбутню зміну нам «повідомляють» лише кілька рядків коду. Проте вже зараз можна зрозуміти, що, швидше за все, стрічка новин Telegram складатиметься з постів каналів, на які користувач раніше підписався сам. Тобто необов’язково переглядатиме кожен канал по черзі — всі пости з них будуть хронологічно розміщені в одній стрічці. Нагадаємо, що перший крок у напрямку об’єднання контенту з різних каналів вже було зроблено — в одному з минулих апдейтів користувач отримав можливість свайпом знизу вгору переходити до наступного каналу, коли дочитав стрічку поточного.

Неясно, як вплине на месенджер введення стрічки новин — позитивно чи негативно. Але можна сказати точно, що вона змінить логіку взаємодії з сервісом, позбавить його фірмової фішки і наблизить до стандартних соцмереж. Втім, є шанс, що команда Telegram зможе «переграти» цю зміну якось по-особливому. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.