В Приват24 масштабний збій: у людей з карт пропадають гроші

Клієнти «ПриватБанку» занепокоєні, адже у роботі фінансові встанови стався великий збій. Громадяни не можуть зняти кошти зі своїх карток. Крім того, у магазинах не можна розрахуватись смартфоном.j

Як виявилось, банкомати та Інтернет-банкінг перестав працювати. Клієнти не мають можливості зняти готівки з своїх карток. «ПриватБанк» звернув уваги на повідомлення своїх клієнтів та запевнив, що вони вже працюють над вирішенням проблеми. Проте, проблеми можуть бути при безготівковій оплаті та у «Приват24».

“Друзі, знаємо про проблему і вже вирішуємо. На каналах зв‘язку стався збій. Через це сьогодні можливі перебої та затримки в роботі сервісів банку, зокрема Приват24, мережі банкоматів й оплатами картками через торгові термінали. Наші фахівці вже працюють над найшвидшим відновленням стабільної роботи! Перепрошуємо за незручності і дякуємо за розуміння!”, – пишуть у повідомленні прес-служби банку.

Проте, це жодним чином не заспокоїло клієнтів. Громадяни на Великдень навіть нічого придбати не зможуть. А в деяких еляєньів взагалі було знято подвійні суми. А дехто й взагалі не розуміє, куди поділися їхні гроші.

ПриватБанк ще раз заспокоїв клієнтів та запевнив, що над проблемою вже працюють спеціалісти. Якщт вам необхідна інформація щодо вашого рахунку, то вам варто закинути у чат-бот «Привату24».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.