Київстар, Vodafone та lifecell показали дешеві тарифи під час війни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київстар, Vodafone та lifecell представили бюджетні тарифи на час війни. Представлені пакети вже були у лінійках мобільних операторів, а тепер на них можна звернути увагу завдяки наявності безлімітних хвилин, ГБ та низької ціни.

Київстар “Інтернет для батьків”

Тариф гарантує 5 ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі, 50 хвилин на інші номери та 50 безкоштовних SMS по Україні. Якщо здається, що нарахованих гігабайтів може не вистачити, варто врахувати, що соціальні мережі як Інстаграм, Facebook, Viber, Messeger, Telegram, WhatsApp та інші не тарифікуються.

На додаток, абоненти отримують безкоштовний мінімальний набір телеканалів у додатку Київстар ТВ та доступ до медіатеки із серіалами та фільмами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість складає 100 гривень на 4 тижні.

Детальніше про тариф на сайті компанії.

Vodafone SuperNet Turbo

Цьому тарифі абонентам нараховується 20 ГБ мобільного інтернету, безліміт всередині мережі та 100 хвилин на інші номери по Україні, а також 50 безкоштовних СМС. Таким чином, обсягу ГБ має вистачати для активного користування соціальними мережами.

Вартість пакету послуг – 100 гривень на 4 тижні.

Докладніше про тариф на сайті оператора .

lifecell “Просто лайф”

Клієнтам оператора гарантують 5 ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі та 250 хвилин на інші номери. Також безліміт на користування додатком “Дія”, тому документи в електронному вигляді та потрібні сервіси будуть завжди під рукою.

Ціна найменша – 70 грн на 4 тижні.

Детальніше можна дізнатись на сайті компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.