Укрпошта видає українцям безкоштовний телефон, SIM-картку та безкоштовний тариф Київстар

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Громадяни, які втратили своє майно через війну в Україні, зможуть безкоштовно отримати у власність мобільні телефони. Це можуть бути як сучасні смартфони, так і навіть кнопкові телефони, але у хорошому стані. В Україні запущено програму “Зв’язок надії”, яка передбачає безкоштовне забезпечення засобами зв’язку літніх громадян, які втратили своє майно внаслідок військових дій.

Збором смартфонів для постраждалих українців займається благодійний фонд із промовистою назвою «Лазар».

Як працює програма та як у ній взяти участь?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці передають свої смартфони або інші мобільні телефони, якими вони не користуються, у користування людям похилого віку, які постраждали через війну війни. Цілком природно, що ці смартфони можуть бути не нові, а вживані. Але вони повинні бути обов’язково в робочому стані та повинні мати нормальний акумулятор, що дозволяє тривалий час працювати в автономному режимі.

Причому передавати до благодійного фонду можна не лише смартфони, а й будь-які мобільні телефони у робочому стані.

Щоб взяти участь у цій програмі, потрібно віднести свій мобільний телефон, який ви віддаєте для постраждалих співгромадян, до відділення Укрпошти. На пошті оформляється доставка смартфона до фонду Лазар.

Адреса фонду: Україна, 01015, м. Київ, пров. Памви Беринди, 6

Має бути також сплатити поштове відправлення до фонду «Лазар». Оплата провадиться за тарифом Укрпошта Стандарт.

До цієї акції, започаткованої Укрпоштою спільно з фондом «Лазар», приєдналися й українські мобільні оператори. Вони будуть безкоштовно надавати SIM-картки та тарифи новим власникам смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.