Google скасувала найочікуванішу функцію YouTube на iPhone та iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google прибрала згадки про функцію “картинка в картинці” зі свого сайту підтримки YouTube. Про це повідомляється на профільному зарубіжному сайті 9to5Google.

Google почала тестувати функцію «картинка в картинці» на iPhone та iPad майже 10 місяців тому. Спочатку вона в рамках тесту стала доступною всім, а потім лише власникам Premium-підписки. Останнім часом PiP могли використовувати лише ті, хто оплатив передплату та вручну включив цю фішку у тестових налаштуваннях. Проте тепер цей пункт зник.

Згідно з джерелом, Google припиняє тестування PiP, оскільки згадка про неї зникла із сайту youtube.com/new. Раніше компанія писала там, що «картинка в картинці» вийде у реліз на початку квітня. Схоже, що в процесі тестування щось пішло не так.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У користувачів Premium, які раніше вступили в програму тестування, зберігається режим PiP, але в обіцяний реліз він так і не вийшов. Виходить, що тепер Google навіть не називає термінів, коли чекати на цю фішку. Зазначимо, що у додатку YouTube TV функцію PiP було запущено в реліз минулого тижня. Цей факт вселяє надію, що і в додатку YouTube вона все-таки з’явиться в найближчому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.