“Київстар” запустив важливу функцію допомогти грошима

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільні оператори у такі складні для украінцяв часи намагаються підтримувати своїх абонентів. Наприклад, мобільний оператор «Київстар» запровадив корисну функцію для підтримки літніх людей.

Для матеріальної підтримки пенсіонерів ви можете відправити SMS-повідомлення з будь-яким текстом на короткий номер 88080. Такти чином, ви нагадуєте доступ, аби з вашого мобільного рахунку була списана одноразова сума у розмірі 10 гривень. Кошти надійдуть на благодійний фонд «Let’s help». Він надає допомогу геріатричнии пенсіонерам та територіальним центрам надання соціальної допомоги по всій країні.

«Київстар» стверджує, що від початки війни пансіонати знаходяться у жахливому стані на межі гуманітарної катастрофи. Минулого місця мобільний оператор відправив близько 5 мільйонів гривень на вищевказаний фонд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний фонд працює ще з 2015 року та систематично допомагає літнім людям. Тому, опеивтои закликає всіх абонентів допомогти та відправити SMS. Фонд піклується близько про 10 тисяч громадян з 10 різних областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.