Як отримати 2000 гривень допомоги українцям в ПриватБанку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми продовжуємо серію новин стосовно допомоги громадянам у такі складні часи. Сьогодні ми розповімо про те, як отримати допомогу у 2000 гривень допомоги українцям в «ПриватБанку».

Внутрішньо переміщені особи мають можливість щомісяця отримувати допомогу у сумі 2000 грн. Кошти будуть надходити на картку «єПідтримки» банківського додатку, яким ви користуєтесь.

Переселенці в Україні можуть отримувати щомісячну допомогу у розмірі 2000 гривень на картки для виплат від ПриватБанку, або на картку єПідтримка, відкриту в будь-якій іншій фінустанові.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ви знаєте, при переїзді до іншого міста, ви повинні стати на облік у місцевому ЦНАПі. При написанні заяви вкажіть IBAN картки, на яку буде надходити допомогу. Знайти його можна знайти у додатку Приват24 (Гаманець – Карти – Вибір картки – Реквізити).

Для того, щоб отримати допомогу вам потрібно надати заявку до 14 квітня. Зробити це можна у структурному підрозділі з питань соціального захисту населення (СПСЗН) чи центру надання адміністративних послуг (ЦПАП). Онлайн-подача поки що недоступна.

З собою необхідно вся ти паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження (дитини) та документ, що підтверджує інвалідність (якщо особа з інвалідністю). Кошти будуть надходити протягом воєнних дій та ще місяць після їх завершення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.