Новини України та Світу

6 додатків, які допоможуть впоратися зі стресом

Share
Час читання: < 1 хв.

В умовах війни багато українців постійно відчувають сильний стрес, який може негативно позначитись на здоров’ї. Стежити за своїм психологічним станом та справлятися зі стресами допоможуть спеціальні програми. Ділимося деякими з них.

Stop, Breathe & Think

Часто панікуєте та перебуваєте у тривожному стані? Програма створена для щоденної медитації. Декілька хвилин повного розслаблення та концентрації, і вашому організму вже набагато легше!

Breath Ball

Програма допомагає впоратися з безсонням. Спираючись на наукові дослідження, розробники пропонують спробувати дихальні вправи, які заспокоюють сильне серцебиття та готують організм до сну.

Pacifica

Розробники пропонують аналізувати свої емоції та виконувати завдання щодо усунення тривожності від повсякденних справ. Багато користувачів вважали таку медитацію дієвою та робочою.

Happy Color

Що може бути краще, ніж розмальовка-антистрес? Милі тварини, приголомшливі пейзажі та красиві квіти чекають на свого художника.

Rain Rain

Прислухайтеся: дощ стукає по сирій землі, вітер піднімає вгору листя, і десь далеко заспівали птахи. Голос природи — один із найрозслаблюючих звуків для людини. Заходьте в програму та відпочивайте.

Headspace

Медитація допомагає впоратися з тривогою, стресом і навіть простою втомою після важкого робочого дня. Додаток «Headspace» став популярним після позитивного відгуку актриси Емми Вотсон.

Ці програми – чудові помічники для пізнання себе. Дихайте, слухайте, робіть, споглядайте і будьте спокійні.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Керівник OpenAI: штучний інтелект покращить життя кожного

    Генеральний директор OpenAI, компанії, що відома створенням чат-бота ChatGPT, Сем Альтман поділився своїм баченням майбутнього…

    24.09.2024

    Nothing Ear (Open) офіційно дебютували: стильний дизайн і до 30 годин автономності

    Компанія Nothing офіційно презентувала нові бездротові навушники Ear (open). Як видно з назви, це модель…

    24.09.2024

    Власники iPhone 16 знайшли унікальний спосіб як його покращити

    Користувачі нових айфонів в мережі діляться цікавим лайфхаком — вони використовують звичайні шкарпетки для своїх…

    24.09.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra протестували у Geekbench

    Нещодавно були проведені перші тести нового смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra, результати яких виявилися несподіваними.…

    24.09.2024

    Новий Motorola Razr 50s офіційно представлений

    Компанія Motorola у червні цього року представила моделі Razr 50 та Razr 50 Ultra. Тепер…

    24.09.2024

    Вибух навушників Samsung призвів до втрати слуху у дівчини

    На одному з форумів південнокорейської компанії Samsung з’явився незвичний пост зі скаргою. 24-річний чоловік розповів,…

    24.09.2024