Anonymous опублікували 28 гб даних Центробанку РФ: подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хакери з угруповання Anonymous заявили про злам систем Центробанку Росії і  опублікували  архів з 28 гб злитої інформації.

«Ми розповсюдили ці документи у різних точках інтернету. Якщо посилання на цензуру, ми поділимося новими», — йдеться у заяві угруповання.

Архів складається з сотні фінансових звітів, аудиторських висновків та даних про власників російських банків. Також Anonymous записали новий відеозвернення до президента Росії Володимира Путіна, в якому заявили, що в злитому архіві є декларації, кореспонденція та звіти про переклади олігархів, секретні економічні звіти та конфіденційні відео та програми, якими користується Путін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Путін – брехун, диктатор, військовий злочинець та вбивця дітей. <…> Путін, жоден твій секрет не захищений. Ми скрізь, ми у твоєму палаці, ми там, де ти їси, ми за твоїм столом, ми у твоїй спальні», – йдеться у відео.

https://twitter.com/Thblckrbbtworld/status/1507426095754264604?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1507426095754264604%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmediavektor.org%2F21839-anonymous-opublikovali-28-gb-dannyh-tsentrobanka-rf-podrobnosti.html

Anonymous заявили про злом ЦБ ще 24 березня, пообіцявши опублікувати архів протягом 48 годин.

25 лютого, на другий день війни в Україні, Anonymous  оголосили  війну владі Росії. Незабаром після цього хакери повідомили, що обрушили роботу сайту Russia Today. За годину після заяви хакерів створений ФСБ національний координаційний центр з комп’ютерних інцидентів оголосив критичний рівень загрози.

“Можливо проведення надалі шкідливих впливів з російського інформаційного простору для послідовного формування негативного образу нашої країни в очах світової спільноти”, – йдеться у повідомленні ФСБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.