Google змінив принцип роботи своєї пошукової системи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google розповіла про внесення змін до ранжирування результатів пошуку. При цьому, як повідомили в компанії, частина покращень торкається всіх типів запитів. Інші ж більш спеціалізовані та призначені для покращення результатів конкретних запитів.

У компанії заявили також, що апдейт принципу роботи торкнувся і типу інформації, що видається. У тому числі й уявлення товарів.

Частина внесених нами поліпшень мають глобальний характері і зачіпають всі типи запитів. Інші більш спеціалізовані та призначені для покращення результатів більш конкретних запитів та типів інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Перри Лю

Представник компанії розповів, що наразі власникам сайтів варто звернути особливу увагу на включення корисних докладних відомостей. До таких, наприклад, відносяться переваги чи недоліки, особливості роботи чи відмінності продукту від попередніх версій.

Також Лю порадив публікувати на сайтах відгуки людей, які справді використовували продукти. Не зайвим буде і включення унікальної інформації, крім тієї, що надає виробник товарів, що продаються на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.