Браузер Google захистили від північнокорейських хакерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google повідомила, що запобігла спробам Північної Кореї використовувати вразливість у браузері Chrome.

За словами співробітника Google, вразливість у системі безпеки було виявлено 10 лютого. Також експерти знайшли докази, що її використали ще 4 січня. Веб-гігант виправив помилку 14 лютого. Експлуатація вразливості дозволяла скомпрометувати браузер жертви та потенційно взяти під контроль її комп’ютер, щоб шпигувати за користувачем.

Повідомляється, що два урядові угруповання хакерів Північної Кореї використали вразливість для нападу на засоби масової інформації, IT-організації, криптовалютні та фінансові компанії в США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями Google змінила вигляд верхньої панелі браузера. Тепер там є іконка “Бічна панель”, при натисканні на яку користувачі побачать “Список читання” та “Закладки”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.