Новини України та Світу

Названо найдоступніші тарифи українських операторів під час війни

Share
Час читання: < 1 хв.

Мобільні оператори, що працюють на телекомунікаційному ринку, намагаються мінімізувати витрати абонентів на свої послуги в умовах ведення активних військових дій. Бюджетні пропозиції дозволяють українцям залишатися на зв’язку у цей непростий час. Оператори скасували плату за частину послуг, проте українцям, як і раніше, доводиться вносити місячну абонплату.

Мінімальна вартість тарифного плану Kyivstar встановлена ​​на рівні 75 грн. У середньому послуги цього мобільного оператора коштують щомісяця 175 грн. Багато тарифних планів Kyivstar включають послуги фіксованого інтернету. Мінімальна вартість корпоративної тарифної плати з безлімітними дзвінками та інтернетом становить 500 грн.

Найбюджетніший тарифний план Vodafone обійдеться в 125 грн. За ці гроші можна отримати 150 хв. розмов на конкуруючі мережі та 7 ГБ інтернет-трафіку. Повний безліміт на розмови та інтернет обходиться абонентам Vodafone у 260 грн.

Заплативши 600 грн., можна отримати 1000 хв. розмов на конкуруючі мережі, безлімітний інтернет та 1 000 СМС-повідомлень. Вартість найдорожчого тарифного плану Vodafone складає 1500 грн. Він включає безлімітні дзвінки всередині мережі та на номери конкуруючих мереж, безлімітний інтернет та 2 500 СМС-повідомлень.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Власники iPhone 16 знайшли унікальний спосіб як його покращити

    Користувачі нових айфонів в мережі діляться цікавим лайфхаком — вони використовують звичайні шкарпетки для своїх…

    24.09.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra протестували у Geekbench

    Нещодавно були проведені перші тести нового смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra, результати яких виявилися несподіваними.…

    24.09.2024

    Новий Motorola Razr 50s офіційно представлений

    Компанія Motorola у червні цього року представила моделі Razr 50 та Razr 50 Ultra. Тепер…

    24.09.2024

    Вибух навушників Samsung призвів до втрати слуху у дівчини

    На одному з форумів південнокорейської компанії Samsung з’явився незвичний пост зі скаргою. 24-річний чоловік розповів,…

    24.09.2024

    AirPods Pro 2 отримали новий режим в бета-оновленні iOS 18.1

    Apple почала активно тестувати режим слухового апарату на iOS-пристроях. Як повідомляють джерела, цей режим було…

    24.09.2024

    Експерт порадив користувачам Android обов’язково встановлювати антивірус

    IT-експерт рекомендує встановлювати антивіруси на смартфони з відкритими операційними системами, такими як Android і Linux,…

    24.09.2024