Як в Україні підключитися до супутникового інтернету Starlink: роз’яснення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники Центру протидії дезінформації при РНБО України пояснили, як в Україні підключитися до супутникового інтернету Starlink.

Що таке Starlink? Це глобальна супутникова система, яка забезпечує доступом до інтернету у важкодоступних куточках Землі.

Кому доступний? Starlink вже працює в Україні для критично важливої інфраструктури у воєнний час: електростанцій, військових баз, промислових підприємств, медичних закладів тощо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як приєднатися до інтернету від Starlink? Зверніть увагу, що підключення до Starlink не безоплатне. Комплект для встановлення інтернету коштує $500, а щомісячна плата за інтернет становить $100.

Щоб приєднатися до системи, спочатку потрібно залишити заявку на підключення на сайті компанії. Заявки розглядають послідовно, після оплати вам надішлють коробку з комплектом поштою.

До комплекту Starink входить Wi-Fi-маршрутизатор, термінал для приймання сигналу, кабелі та кріплення. Після з’єднання за схемою, потрібно встановити додаток Starlink на смартфон через Google Play або App Store.

За допомогою додатку налаштуйте мережу. Спершу потрібно вийти на вулицю та упіймати сигнал супутника, просканувавши небо. Потім перейти в налаштування Wi-Fi та під’єднатися до мережі Starlink12345. У додатку скористайтеся підказками.

Джерело: t.me

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.