Українців просять повідомляти про пересування ворога через Дію

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Українців закликають не фотографувати жодних вибухів, ракет і військової техніки, адже часто люди плутають українські літаки з ворожими, і закидають у соціальні мережі інформацію, яку не потрібно знати ворогові.

Реклама

 Щоб упорядкувати потік фото та відео від українців, у Мінцифрі створили спеціальний чат-бот, куди просять скидати усі фотографії та відеоматеріали з розташуванням та пересуванням ворожої техніки. Диверсантам у цьому чат-боті не місце, адже закинути файли можна лише після авторизації за допомогою Діи.

Щоб поділитись фото та відео з ворожою технікою, достатньо зробити кілька простих кроків

Завантажте на смартфон програму Телеграм, і зайдіть у цей чат-бот https :// me evorog bot , який називається Ворог.
Натисніть кнопку “Авторизуватися” та підтвердіть свою особу через програму “Дія”.
Виберіть, що ви бачили і що хочете поділитися: техніку або окупантів. Можливо, це були лише літаки, або російські загарбники, без будь-якої техніки.

Прикріпіть матеріали, які ви маєте: фото або відео.
Вкажіть місцезнаходження ворога, тобто де саме робилися кадри.
Додати коментар із докладним описом того, що саме ви бачили.

Далі дані потрапляють до ЗСУ, де оброблятимуться та перевірятимуться. Таким чином, українці зможуть допомогти нашій армії виявляти ворога та випереджати його. Окрім цього, це гарний спосіб упорядкувати всі відео та фото, які в Інтернеті вже гуляють сотнями. Не завжди вони доходять до потрібних органів, а так ви передаватимете інформацію відразу за потрібною адресою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ