Росіяни не зможуть використовувати картки Visa і MasterCard для оплати товарів в онлайн-магазинах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

MasterCard і Visa, які вважаються найбільшими на планеті платіжними системами, ухвалили рішення про звільнення з ринку Російської Федерації. Про це йдеться у прес-релізах обох компаній.

Рішення про звільнення з Росії було прийнято у зв’язку з військовими діями, що почалися в Україні. Емітовані російськими кредитними установами платіжні картки використовувати за кордоном не вдасться. Емітовані за межами країни карти використовувати в РФ не можна буде. Рішення про припинення роботи на російському ринку обидві компанії ухвалили.

З повідомлення MasterCard випливає, що на російському ринку компанія почала працювати 25 років тому. Штат російського представництва MasterCard складає близько 200 осіб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Керівництво російського Центробанку повідомило, що випущеними в Російській Федерації картами не можна буде платити за покупки у закордонних онлайн-магазинах. При цьому на російському ринку їх можна використовувати до закінчення терміну дії. Нові карти під брендами найбільших на планеті платіжних систем емітуватися кредитними організаціями РФ більше не будуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.