Новини України та Світу

Київстар зробив усі свої послуги безкоштовними

Share

Мобільні оператори всіляко намагаються допомогти громадянам у такі непрості часи. Наприклад, «Київстар» у воєнний час надає свої послуги безкоштовно. Абоненти мають можливість спілкуватись з рідними та користуватись інтернетом.

На території України, навіть абоненти, чій баланс становить 0 гривень, можуть користуватись послугами оператора. У контрактних та бізнес-клієнтів є можливість використовувати кредитні ліміти, а сплатити їх можна пізніше.

Користуватись Домашнім інтернетом та телебаченням можна не поповнюючи баланс. Послуга автоматично підключається без плати за тариф.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте оператор застеріг, що у зв’язку з воєнним станом Інтернет може працювати повільніше. Крім того, абоненти можуть отримувати SMS про необхідність поповнити рахунок, але їх можна сміливо ігнорувати.»

Оператор також подарував українцям безкоштовний зв’язок, які перетнули кордон Польщі, Румунії, Угорщини, Словаччини, Молдови. Для них мобільний оператор виділить по 100 бонусних гривень.

Ці кошти діють протягом 30 днів. Ними можна сплатити дзвінки, Інтернет та SMS-повідомлення. За 100 гривень можна отримати, наприклад, 100 хвилин на розмови чи 1000 МБ мобільного інтернету.  Усі голосові дзвінки та повідомлення у месенджерах будуть без тарифікації інтернету.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • Брехня. Спробував зателефонувати з номера де в мене 0 грн. "Недостатньо коштів". Добре , що в мене 4 номери.

  • Брехня на 100%. 6.03 мала зніматись абонплата 135 грн.,через відсутність інтернету вчасно не змогла поповнити рахунок, так зняли за день і ті 4 грн.що залишилися на рахунку і знову прислали смс, що поповніть рахунок, щоб надалі користуватись послугами. І не стидно заявляти на всю країну про таку "благодійність". Цих теж треба гнати після перемоги з країни, бо вже зажрались, зв'язок вже давно поганий, а ціни весь час підвищують.

  • На рахунку 0 грн. але дзвоню безкоштовно в Німеччину. Так що не брехня.

  • Київстар щось може зробити безкоштовно?! Це небилиця
    Не може!!!

  • То вже не перша новина про київстар і безкоштовні послуги. Так само як і про те , що в київстар ТВ можна безкоштовно і без інтернет трафіку дивитись онлайн трансляцію новин. Відписуйтесь від таких сайтів і новин. Через них створюються лиш незручності та проблеми зі зв'язком. Коли ти на щось розраховуєш, а потім немаєш зв'язку з ніким бо неможеш поповнити рахунок... Могли хоча б доступ до свого сайту, додатку або до банків зробити з безкоштовним трафіком, щоб оплатити їх послуги. Добре що хоть водафон дбає трохи про клієнта. Дав інтернет 10 гб і 1000 хв на всі номери для зв'язку, хоч у мене і без того був безлім на Київстарі.....

  • Це брехня.
    На рахунку 0 і не працює.
    Це ФЕЙК

  • Брехня. Київстар і безкоштовно? Це нонсенс!
    Більше того, друкують ті коментарі, які хочуть.
    Це ж Київ Стар!

  • На счету был ноль,звонить можно было,а интернета вообще не было.Появился как только пополнила счёт и снялась абонплата. Так,что Киевстар как всегда врёт.

  • Звонит только по сети,на остальных операторов позвонить не возможно интернет рывками,видимо с сильным ограничением по скорости,так что фейк!

  • Брехня, поповнила рахунок пакет не надали ,і гроші постійно знімають.от і допомога пенсіонерам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024