Російські військові обстріляли ракетами військову частину в Охтирці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Російські окупанти вбили щонайменше сімдесят українських військовослужбовців військової частини в Охтирці Сумської області, накривши її вогнем із реактивних систем залпового вогню «Град». Про це повідомляє сумський губернатор Дмитро Живицький та прес-служба Державної служби спецв’язку та захисту інформації України.

Раніше повідомлялося, що Охтирка чинить активний опір окупантам. Так, Телеграм-канал «Двищ» учора показав фотографію з трупами трьох російських військових із коментарем: «В Охтирці починають збирати тіла російських окупантів, які розкидані по всьому місту».

А мер Охтирки Павло Кузьменко вчора повідомив, що агресор використав вакуумну бомбу для підриву нафтобази. У сусідньому селі Камиші інтервенти розстріляли автомобіль із мирними жителями та займаються мародерством.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.