Україна просить Цукерберга заблокувати у Росії Facebook та Instagram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У зв’язку з тим, що вже четверту добу російські окупанти ведуть війну проти суверенної та незалежної України, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров звернувся до Марка Цукерберга з проханням заблокувати Facebook та Instagram для громадян країни-агресора.

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Марк Цукерберг! У той час, як ви створюєте Метавсесвіт, Росія руйнує реальне життя в Україні. Ми просимо заблокувати доступ до Facebook та Instagram для користувачів з Росії, поки їхні танки руйнують наші дитячі садки та лікарні” , – написав Федоров у зверненні. до засновника Facebook.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністр написав звернення до Марка Цукерберга у соціальних мережах Twitter та Facebook. Таке блокування може вкрай негативно позначитись навіть на економіці країни, а також деморалізувати росіян. Світова ізоляція призводить до панічних настроїв населення країни-агресора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.