Найкращий Xiaomi «розумний» годинник добрався до Європи

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Наприкінці грудня у Китаї відбулася презентація лінійки смартфонів Xiaomi 12. Під час проведення спеціалізованого заходу китайський вендор представив програмну оболонку MIUI 13 та дві моделі смарт-годин. Йдеться про пристрої Watch S1 і S1 Active. Незабаром вони з’являться на європейському ринку.

Реклама

Згідно з даними мережевого видання Xiaomiui дебют найкращих в історії бренду з Піднебесної «розумного» годинника на європейському ринку має відбутися з дня на день. Модель Watch S1 буде доступна для придбання в чорному та сріблястому кольорах. Смарт-годинник S1 Active можна буде придбати в Євросоюзі в білому та чорному кольорах. Вартість моделі S1 складатиме близько 250 EUR. Модель S1 Active коштуватиме лише 200 EUR.

Незважаючи на різницю у вартості в 50 EUR, за технічними характеристиками новий смарт-годинник від Xiaomi практично не відрізняється. Обидва пристрої, що носилися, отримали 1,43-дюймові AMOLED-екрани, 4 ГБ ПЗУ-модуль, GPS-трекер, NFC і вологозахисний корпус з нержавіючої сталі з сапфіровим склом, що витримує тиск у п’ять атмосфер. Годинник може похвалитися наявністю 117 тренувальних режимів і більш ніж 200 тем. У Watch S1 заявлено підтримку голосового асистента Amazon Alexa.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоprostomob.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ