Facebook та Instagram можуть перестати працювати в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такий сценарій не відкидають власники корпорації Meta та Марк Цукерберг – йдеться у щорічному звіті компанії, який було передано Комісії з цінних паперів та бірж США.

У Meta стверджують, що обробка даних на різних континентах має вирішальне значення для їх бізнесу, а нові європейські закони вимагають, щоб дані користувачів зберігалися та оброблялися виключно на європейських серверах.

На даний момент соцмережі Facebook та Instagram цій умові не відповідає – і це може стати причиною їх відходу з Європи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на ці обставини, у корпорації Meta впевнені, що незабаром їм таки вдасться досягти нових домовленостей із європейськими регуляторами, бо наслідки закриття обох соцмереж згубно позначаться на доходах підприємств з усього світу, у тому числі в Україні, які покладаються на рекламу у Facebook та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.