Rockstar Games офіційно підтвердила розробку нової частини GTA

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Rockstar Games офіційно підтвердила, що нова частина GTA знаходиться в активній розробці, а також повідомила дату виходу GTA V на PlayStation 5 та Xbox Series S/X – 15 березня.

Подробиць про наступну гру серії студія не розповіла, заявивши лише, що розробники намагатимуться перевершити всі свої попередні досягнення. Як вона називатиметься, невідомо. Rockstar Games уникла згадок про GTA VI у своїй заяві.

«З огляду на безпрецедентне довголіття GTA 5, ми знаємо, як часто ви питаєте про нову частину серії Grand Theft Auto. І зараз ми готові підтвердити, що розробка нової частини йде на повний хід», — йдеться у прес-релізі.

Що стосується версії GTA V для консолей нового покоління, то вона підтримуватиме дозвіл до 4K, частоту кадрів до 60 FPS і трасування променів. Розробники збільшили дальність промальовування та покращили текстури. Гравці зможуть перенести свої збереження з PS4 та Xbox One, але зробити це можна буде лише один раз під час першого запуску.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що GTA V вийшла в 2013 році на PS3 і Xbox 360, а в 2014-му – на PS4 і Xbox One. Реліз на ПК відбувся у 2015 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.