Проблеми продовжуютья – NAVI програла два матчі поспіль

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

NAVI почнуть етап Gauntlet з останнього посіву групи B після двох поразок поспіль.

Маючи в кишені кілька титулів, включаючи трофей PGL Major Stockholm, Natus Vincere вступили у новий сезон, прагнучи продовжити становлення своєї епохи як одну з небагатьох команд, які не вносили змін під час перерви. А ми рекомендуємо новинний сайт про кіберспорт https://player-space.com/ де Ви знайдети актуальні свіжі новини із геймерського світу.

Але в той час, як деякі з нових сузір’їв, таких як G2 і OG, процвітали у своїх дебютних матчах у новому році, для кращої команди світу перший день нового сезону в групі B на BLAST Premier Spring Groups був незабутнім.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У стартовому матчі до одного NAVI зазнали нищівної поразки на Dust2 від рук команди MIBR, що виступала на заході із заміною, а зазвичай всюдисущий Олександр «S1mple» Костильов зник безвісти.

Тепер вони завершили перший етап турніру на останньому місці, поступившись Astralis після хаотичної інтрижки на Mirage, яка дійшла до межі після того, як Natus Vincere повернулися з 9-15, щоб форсувати овертайм.

Зайнявши останнє місце у групі B, NAVI тепер перебувають на межі вильоту з турніру та переходять у нову стадію Gauntlet, яку BLAST представили для весняного сезону. У четвер s1mple і компанія зустрінуться з командою, що посіла третє місце в групі C, у серії «Зроби або помри». вийшов переможцем з першого найкращого із трьох.

G2 завершили перший день змагань у BLAST Premier Spring Groups як найкращий посів, вигравши матч у Complexity та два матчі у NIP у своєму дебюті з новим AWPer Іллею «⁠m0NESY⁠» Осиповим, IGL Олексі «⁠Aleksib⁠» Віролайненом. та тренер Ремі «XTQZZZ» Куоніам.

Тільки NIP виглядав грізним супротивником для європейського складу, тому що у фінальному матчі групи шведи втекли з відривом від Mirage 15-8, але не змогли його реалізувати. Нікола «⁠NiKo⁠» Ковач та компанія повернулися та здобули перемогу після подвійного овертайму, залишивши відмінне перше враження.

До відома, тренер Natus Vincere Андрій B1ad3 Городенський  поміркував про потенційну еру NAVI у CS:GO. У командному влогу він зазначив, що склад має хороші шанси закріпитися в статусі лідера сцени, однак для цього доведеться проробити багато роботи.

За словами B1ad3, 2021 рік для його команди закінчився не лише успіхами на турнірах, а й розбором подальших планів.

«2021-й був успішним. Були якісь складнощі, ми з ними намагалися справлятися. Ми чітко розуміємо, які маємо недоліки, над чим потрібно працювати в майбутньому. На цьому, мабуть, ми й закінчили рік у плані того, куди рухаємось далі. У нас є потенційно дуже потужна можливість закріпитися в Тір-1, створити свою еру, як це зробили свого часу Astralis, Fnatic і так далі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.