ForlanFS приєднався до футбольного клубу «Колос»

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Український кіберспортсмен Олексій ForlanFS Мерсер підписав контракт з українським футбольним клубом «Колос».

Реклама

Клуб із Ковалівки грає в Прем’єр-лізі України, має величезні перспективи, крутий підхід до організації та управління діяльності клубу. Наступний матч підопічних Ярослава Вишняка запланований на 27-е лютого з львівською командою «Рух». Популярна контора Паріматч вважає фаворитом цього протистояння команду зі Львова, хоч різниця між коефіцієнтами невелика. Перемога «Руху» йде за 2.4, нічия – 3.5, успіх «Колосу» – 2.8. Аби укладати парі в БК Паріматч, слід завантажити додаток букмекера на телефон. Де завантажити додаток Паріматч розповіли на порталі «Рейтинг Букмекерів».

Як розповів Мерсер, він дуже радий, що має можливість відтепер представляти клуб у всіх проявах, у медійному просторі, на турнірах та інших заходах. Незабаром, за словами Олексія, він з «Колосом» планує величезну кількість найкрутішого контенту, одночасно і нового для його каналу. Незабаром, на честь початку співпраці буде оголошений перший конкурс.

ForlanFS є найкращим фіфером України за версією fifa.gg та входить до національної збірної.

«Колос» — український футбольний клуб, заснований у 2012 році і який представляє село Ковалівка. У сезоні 2018/2019 команда посіла друге місце у першій лізі та пройшла у Прем’єр-лігу України, обігравши у стикових матчах «Чорноморець» з рахунком 2:0.

У поточному сезоні «Колос» займає десяте місце турнірної таблиці зі статистикою 5-3-8.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ