Google таємно готується відродити планшети на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися докази, що Google має намір випустити новий Android-планшет.

Співзасновник Android Річ Майнер, як пишуть ЗМІ, працює над Android-планшетом. На його сторінці в LinkedIn тепер позначено, що він CTO Android Tablets. Цей статус стоїть Майнер з березня 2021 року.

Зазначається, що Google вважає: майбутнє обчислювальної техніки зміщується у бік потужніших та функціональніших планшетів. “Ми працюємо над тим, щоб представити наступний розділ обчислювальної техніки”, – заявили в компанії, втім не визнаючи факт розробки Android-планшета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, Google продавала планшети під своєю торговою маркою до 2019 року. Після цього компанія вирішила зосередитися на хромбуках, які могли набувати форми планшета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.