Український футболіст став обличчям популярної гри на PlayStation 4

Півзахисник «Аталанти» Руслан Малиновський потрапив на обкладинку футбольного симулятора Pro Evolution Soccer. Про це повідомив у Facebook скаут Алекс Великих.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

6-го лютого на «Аталанту» чекає матч чемпіонату Італії проти «Кальярі». Букмекер Мелбет вважає фаворитом цього протистояння команду Малиновського і пропонує на її перемогу коефіцієнт 1.2. Прочитати детальний огляд БК Мелбет можна на сайті. Потім підопічних Гасперіні чекає чвертьфінал Кубка Італії проти «Фіорентини» (9 лютого). Також у «Аталанти» до 20 лютого будуть домашні матчі з «Ювентусом» (13 лютого) та з «Олімпіакосом» у Лізі Європи (17 лютого).

У травні «Аталанта» підписала партнерську угоду з компанією KONAMI, яка є виробником гри футбольного симулятора Pro Evolution Soccer.

Наразі стало відомо, що саме Малиновський буде обличчям тематичної клубної обкладинки для версії гри на PlayStation 4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, Руслан Малиновський не потрапив у заявку команди із Бергамо на матч з «Інтером», який відбувся 16-го січня. Спочатку вважалося, що український півзахисник склав позитивний тест на коронавірус. Однак пізніше виявилося, що Малиновський потрапив під дію нового ковід-протоколу, який набув чинності в Серії А з 10 січня.

Відповідно до регламенту, наразі не вакциновані футболісти не мають права відвідувати стадіони, на яких проходять матчі чемпіонату Італії. Малиновський тільки-но зробив кроки, щоб отримати першу дозу вакцини від коронавірусу. Швидше за все, відповідний сертифікат українець отримає не раніше 6 лютого, тобто найближчими тижнями він опиниться без ігрової практики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.