Марс у Козерозі: на що чекати і яким знакам він принесе успіх – прогноз астролога

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Підступна та агресивна “червона планета” посилиться вже у понеділок, змушуючи людей нервувати та долати випробування. Але комусь вона принесе успіх

У понеділок, 24 січня, вплив Марса значно посилиться. Він увійде на знак Козерога, який в астрології вважається місцем “екзальтації” цієї планети. Тобто місцем, де властивості Марса проявляються найсильніше.

У знак Козерога Марс “застрягне” надовго. Лише 6 березня він покине цей знак, перейшовши до Водолія. Тоді ж вплив Марса значно ослабне.

Марс у міфології – бог війни. В астрології Марс пов’язують із агресивністю, енергією, вогнем. А також із чоловічою сексуальністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У повсякденному житті вплив Марса, що посилився, зазвичай змушує людей нервувати і сваритися один з одним. Тому найближчим часом пов’язаний із ризиком конфліктів – як у сім’ї, так і у бізнесі.

З іншого боку, Марс допомагає сильним, вольовим людям. Якщо ви готові діяти рішуче, брати на себе відповідальність і за себе, і за оточуючих, не боїтеся конкурувати, боротися за свої інтереси, то період сильного Марса буде для вас успішним. Ви зможете досягти багато чого.

При цьому Марс не надто вподобає лідерам. Вовк-одинак ​​досягне успіху в період сильного Марса більше, ніж керівник, якому доводиться відповідати не лише за себе, а й за інших.

Зростає ризик соціальних потрясінь

Проходження Марса Козерогом може ознаменуватися зростанням напруження у суспільстві. Можуть бути протести, гучні відставки та кризи.

Не виключені збройні конфлікти, зокрема, між державами. Нині багато хто говорить про ризик війни з Росією. Астрологія не може дати точної відповіді на питання, чи буде така війна. Вона оцінює ситуацію з погляду ймовірності.

Імовірність війни з Росією посилиться після входження Марса до Козерога. Але зростання напруження має свою межу: 29 січня – 1 лютого це зростання досягне критичної стадії. Після вказаної дати розпочнеться розряджання. Так чи інакше, ситуація вирішиться.

Востаннє Марс проходив за знаком Козерога у лютому 2020 року. 17 лютого 2020 року Марс увійшов у цей свій улюблений знак. І лише за кілька днів – 23 лютого – в Італії стався спалах COVID-19, тоді ще маловивченого захворювання. Слідом почалася паніка та карантин у всьому світі. Це типовий приклад того, як Марс діє. Вочевидь, при поєднанні та інших значимих чинників.

Чи буде війна з Росією

Наразі до сильного Марса додається вплив Сатурна у Водолії та Урана у Тельці. Один до одного ці дві планети розташовані під несприятливим кутом. Їхній спільний несприятливий вплив посилиться наприкінці січня через те, що Сонце та Місяць вступлять у поєднання із Сатурном.

Водолій – знак Зодіаку, який пов’язаний із Росією. Кожній країні відповідає якийсь знак та планета. Україні – знак Тельця та Місяць, наше нічне світило.

Несприятливе розташування Сатурна у Водолії та Урану у Тельці – символічно відображає наявне протистояння Росії та України. При цьому Сатурн у Водолії сильний, Уран у Тельці – слабкий. Ми перебуваємо у залежній ситуації.

Марс, який увійшов на знак Козерога, безпосередньо не пов’язаний із цією картиною протистояння. Але він підливає олії у вогонь, роблячи учасників конфлікту більш рішучими та безрозсудними.

Отака ситуація з погляду астрології. Залишається насамкінець лише побажати, щоб ви залишалися господарем своєї долі, незважаючи ні на які шкідливі впливи світил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.