«Київстар» представив найдешевший тариф 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна на мобільні тарифи зростає з кожним днем. Та чи варті пропоновані послуги такої ціни. Сьогодні ми розповімо про вигідні тарифи від такого мобільного оператора, як «Київстар».

Оператор має дійсно «Смачний» тарифний план. Його вартість складає всього 125 гривень на 4 тижні користування. Підключивши його ви отримаєт:

  • 20 ГБ мобільного Інтернету;
  • безлімітні дзвінки на номери «Київстару»;
  • 300 хвилин на дзвінки на інші номери та закордон;
  • доступ без трафіку до 14 додатків.

На цьому приємні послуги не закінчились. Кожен абонент має змогу підключити «суперсилу», якій надасть перевагу. Наприклад, додатковий Інтернет-трафік, дзвінки закордон, SMS, онлайн телебачення «Київстар ТБ» та можливість отримати додаткову сімку для планшету.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За 150 гривень можна придбати тариф “Love”, що містить вже близько 20 годин дзвінків на номери інших мобільних операторів і не тарифікується для 56 додатків, включаючи телеграм, вайбер, фейсбук та інші популярні соцмережі.

Найпопулярнішим тарифним планом залишається «Дзвінки для батьків» та «Київстар сім‘я». Вони коштують всього 75 та 100 гривень за чотири тижні користування прорий тариф надає вам 100 Мб мобільного трафіку.  Хвилина спілкування на інші мережі та стаціонарні телефони складає 0.6 гривень.

«Київстар сім’я» надасть вам 6 ГБ мобільного Інтернету та безлімітні дзвінки всередині мережі. Крім того, тариф пропонує 60 SMS на номери по Україні.

Інші тарифи, звичайно, будуть дорожчими. Максимальна вартість тарифу від Київстар – 500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.