«ПриватБанк» запускає в 2022 році нові сервіси

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крупнейшее в Україні фінансове учреждение “ПриватБанк” повідомило, які новини ждут клієнтів у поточному 2022 році. Деталі з’явилися на сайті “ПриватБанка” .

У найбільших українських містах України планується запуск пілотного проекту послуг Е-ліки, а потім запустити по всій території країни.

Крім цього, компанія планує запустити нові страхові служби, які будуть спрямовані фінансово підтримувати клієнтів у різних життєвих ситуаціях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, така послуга може бути доступною під час лікування або онкологічного захворювання.

Також КАСКО банк має намір зробити доступним більш широкому колу осіб, яке буде працювати за принципом “плати, коли за рулем”.

Придумали у фінансових установах та новий сервіс для клієнтів, які користуються смартфоном. Он направлен на захист девайса. Крім оплати вартості ремонту, за допомогою цієї служби можна буде знайти та зв’язатися з сервісними центрами.

Глава “ПриватБанка” Олег Серга також в інтерв’ю “Сегодня” заявив, що вскоре клієнтам буде доступний кредит навичками. При цьому отримати такий кредит буде просто, вся процедура буде автоматизована.

У поточному році буде оновлення мобільного додатка “Приват 24”. Зокрема, розширюються можливості для клієнтів управляти своїми депозитами дистанційно.

Використовуйте сервіс, щоб отримати доступ до власників смартфонів як на базі Android, так і на iOS.

Через “Приват 24” можна буде отримати кредит на покупку автомобілів або ж взяти кредит на придбання підтриманої машини. Появляється маркетплейс по продажу або видає кредит на покупку нерухомості.

Що стосується нерухомості, то “ПриватБанк” має намір продовжити в 2022 році обсяг кредитування за державною програмою “Іпотека 7%”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.