Xiaomi хоче продати бренд геймерських смартфонів Black Shark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними кількох джерел, Xiaomi має намір продати бренд Black Shark, який займається виробництвом геймерських смартфонів. Найвище керівництво компанії нібито вже схвалило угоду з китайським техногігантом Tencent. 

Бізнес планують перепрофілювати, змістивши акцент зі смартфонів на віртуальну реальність. Tencent займеться виробництвом контенту, а Black Shark розробкою апаратного забезпечення та пристроїв. 

Xiaomi вийшла на ринок геймерських смартфонів у 2018 році – саме тоді вийшов Black Shark першого покоління. Сам бренд було створено за рік до того. Останній великий анонс відбувся у жовтні минулого року, коли показали Black Shark 4S та 4S Pro на чіпах Snapdragon 870 та 888+ відповідно. Вони отримали 144-герцеві екрани, швидку зарядку потужністю 120 Вт та висувні кнопки. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі Tencent є однією з найбільших інвестиційних компаній. Їй належать WeChat та популярна у Піднебесній соціальна мережа Qzone. Корпорація займається розробками в різних областях – штучним інтелектом, інтернет-сервісами, іграми та іншими електронними розвагами. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.