WhatsApp випадково виклав листування мільйонів користувачів в інтернет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp містить у собі чимало різних особливостей, що вкрай позитивно відбиваються на привабливості всієї цієї пропозиції в цілому. З його допомогою, використовуючи вбудовані в нього функціональні можливості, можна здійснювати голосові дзвінки, надсилати текстові повідомлення, дзвонити по відеозв’язку, брати участь у групових чатах, пересилати медіафайли, ділитися місцем розташування, публікувати статуси та історії, а також здійснювати безліч інших дій. І ось, на радість дуже багатьох людей, трапилося цілком собі реальне диво, яким будь-яка людина точно залишиться більш ніж задоволена, тому що інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може.

Це програмне забезпечення пропонує всім і кожному безліч різних переваг, і такими будь-яка людина точно залишиться більш ніж задоволений, тому що їй навіть близько немає рівних за сукупністю якостей. Месенджер WhatsApp є максимально привабливим, але сталося те, чого ніхто не очікував. Справа в тому, що адміністрація сервісу випадково зробила листування користувачів, захищене наскрізним шифруванням, доступним третім особам, завдяки чому абсолютно кожна людина вже може її прочитати. Все це стало можливим у тому числі через пошукові алгоритми компанії Google, тому що їм вдалося дістатися особистих повідомлень мільйонів людей і відкрити доступ до такої інформації стороннім.

Адміністрація месенджера WhatsApp випадково виклала листування мільйонів користувачів в інтернет, а переглянути його дуже просто, тому що потрібно перейти за посиланням https://wa.me/ і підставити наприкінці номер телефону людини в міжнародному форматі, листування якого хочеться прочитати. Ці повідомлення можуть опинитися в тому числі в результатах пошукової видачі пошукової системи Google, а значить будь-яка людина зможе отримати до таких доступ з будь-якої точки світу, де є інтернет. Як так вийшло – невідомо, проте можливість прочитати чуже листування таким чином існує вже не перший день, а значить розробники найпопулярнішого та найвідомішого у світі сервісу для спілкування, ймовірно, не збираються що-небудь робити з цією неприємною ситуацією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.