Київстар, Vodafone і Lifecell змінили ціни на зв’язок та Інтернет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Три основні мобільні оператори, які надають мобільний зв’язок і доступ до інтернету змінюють свої тарифи. Київстар, Vodafone і Lifecell в черговий раз підвищують ціни на свої тарифні пропозиції в більшу сторону.

Компанія Київстар змінює ціну тарифу “Smart” ціна на дану послугу становитиме на 50 гривень більше, але в подарунок отримають 80 хвилин на всі оператори нашої країни. Крім того, користувачі, підключені до бізнес-обслуговування “Київстару” заплатять за 1 хвилину спілкування за перенаправленим дзвінком на номер “0-800” на 10 відсотків більше, а розсилка SMS-повідомлень від “комерційного контакт-центру”, стане коштувати 0,55 гривні/повідомлення.

“Vodafone” теж іде даною тендецією підняття тарифів: “Vodafone4 GSmartXS”, можна вже не за 45 гривень, а за 55 гривень/щомісяця, а в “4GSmartS+” – за 120 гривень/щомісяця, а не як було раніше – 85 гривень. Втім, в “4G Smart S+” хоча б додали трохи більше послуг: 12 Гігабайт мобільного інтернет-трафіку замість 6, і 300 хвилин на дзвінки всередині України(раніше – 200 хвилин).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У “Lifecell” зробили трохи простіше, і не стали розполохувати постійних абонентів різким підвищенням тарифів, і поки просто закрили акцію зі знижкою в 10 відсотків, що діє в тарифі “Українці-Разом!”, але, судячи з усього, всі “позитивні” новини, ще чекають українців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.