Розкрито плани Apple на 2022 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року компанія Apple презентувала, в основному, оновлення своїх добре відомих продуктів, не показуючи нічого принципово нового – ми побачили планшет Apple iPad Pro з чіпсетом Apple M1, оновлений iPad mini та оновлений модельний ряд MacBook Pro. Незважаючи на те, що для багатьох фанатів компанії Apple і такого оновлення було цілком достатньо для щирого захоплення, все схоже на те, що у 2022 році компанія Apple покаже набагато більш інноваційні та просунуті продукти.

Згідно з інсайдерськими даними, компанія працює над новим професійним комп’ютером Mac Pro, що буде поставлятися з пропрієтарними чіпсетами Apple M1 Pro та Apple M1 Max, які компанія вперше показала у своїх професійних ноутбуках MacBook Pro минулого року. Очікується, що компанія покаже досить компактний комп’ютер Mac Pro (він буде оснащений процесором з 40 ядрами та графічним адаптером зі 128 ядрами), моноблок iMac Pro з великим екраном та оновлений Mac mini. Очікується, що вже в червні цього року модельний ряд комп’ютерів буде повністю переведений на чіпсети власного виробництва.

Окрім цього, стало відомо, що цього року MacBook Air повинен отримати найбільший редизайн за всю історію, також очікується оновлення базового MacBook Pro. iPad Pro, серед інших змін, повинен отримати підтримку бездротової зарядки. Раніше стало відомо, що MacBook Air 2022 повинен отримати білу клавіатуру, широкий набір портів та багато різнокольорових варіантів, що ми вже бачили у випадку iMac 2021 на базі Apple M1. У першому півріччі 2022 року очікується презентація 5G-версії iPhone SE, а в другому – iPhone 14, Apple Watch Series 8, оновленого Apple Watch SE та повністю нового, захищеного Apple Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, очікується, що Apple покаже новий зовнішній монітор для професіоналів, який буде коштувати приблизно вдвічі менше, ніж актуальний Apple Pro Display XDR. Також цього року очікується поява одного з найбільш довгоочікуваних продуктів Apple – гарнітури віртуальної реальності, що поки фігурує під кодовою модельною назвою N301. Очікувалося, що її покажуть ще у 2020 році, але згодом анонс перенесли на презентацію WWDC 2021, де, в результаті, її так і не презентували. Зараз інсайдери стверджують, що презентацію першої VR-гарнітури слід очікувати в рамках конференції WWDC 2021. Згідно з інсайдерськими даними, гарнітура буде підтримувати додану реальність (AR), та працюватиме під управління нової ОС, яка зараз фігурує під назвою Oak.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.