Новини України та Світу

Що приготувати на Новий рік для залучення удачі

Share

У Новий рік стіл має ломитися від їжі! Так господарі будинку задобрюють символ 2022-го та приваблюють удачу. Але які страви повинні бути на столі, а від яких відмовитися? Про це розповів астролог Олена Пономарьова .

Які страви приготувати для зустрічі 2022 року

Символ 2022 – Водяний Блакитний Тигр. Щоби справи в новому році йшли добре, його треба зустріти правильно. Для цього на новорічному столі мають бути певні страви, вважає астролог.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«М’ясо, ковбаси, буженина обов’язково мають прикрасити святковий стіл. Якщо раптом ви захочете приготувати рибу, то подавайте її краще цілою, бо це символ багатства. Або не готуйте зовсім», – розповіла Олена Пономарьова.

Астролог при зустрічі нового 2022 закликає відмовитися від корейської кухні. Все через те, що у Кореї вживають у їжу котів. Тому корейська кухня може дуже не сподобатися Тигру. Відмовитися цього Нового року доведеться і від короткої локшини на користь довгою. Остання символізує довголіття. Перша, навпаки, пророкує коротке століття.

Головною стравою новорічного столу має стати м’ясо – улюблена їжа хижаків. Вона наситить вас і допоможе залучити удачу в будинок.

«М’ясо будь-яких видів: баранина, свинина, конина, яловичина, кролятина, телятина. Найкраще всі ці страви приготувати в духовці», — пояснила Олена Пономарьова.

За бажання м’ясо можна замінити птицею. Тигр однаково прихильний до каченяти, курки, індички та гуски. Не виключені шашлики: як з м’яса, і з птиці. А також гуляш, картопляно-м’ясна запіканка та навіть бутерброди.

«Абсолютно будь-які бутерброди. З ковбасами та шинкою. А м’ясні рулети дуже задобрять символ, що приходить. Котлетки, випічка з м’ясом», – розповіла експерт.

Які десерти приготувати на Новий рік?

Десерти на новорічному столі 2022-го мають бути яскравими кольорами. Це сподобається Тигру і приверне до будинку господарів удачу.

«Дуже здорово порадуватиме Тигра ананасами, апельсинами. А у центр столу поставити блюдо з мандаринами», — радить астролог.

Крім мандаринів, на столі можуть бути гарбуз, хурма, жовтий інжир та болгарський перець того самого відтінку. Від тістечок, тортиків та печива відмовлятися не варто! Тигр не звик стримувати себе і ви себе не обмежуйте.

Які напої мають бути на новорічному столі у 2022 році

На столі повинні бути різні напої, вважає експерт Проте від газованого і міцного алкогольного пиття все ж таки слід відмовитися.

«Лимонади та кваси краще замінити на соки та морси. Горілку та віскі замінити чимось слабоалкогольним, що найбільше до вподоби і подобається. Наприклад, лікери та всілякі вина та настоянки», — радить Олена Пономарьова.

Вегетаріанські страви на Новий рік

Може здатися, ніби вегетаріанцям добрі стосунки з Водяним Блакитним Тигром вибудувати не вдасться. Але символ 2022 року приймає не тільки м’ясо, а й овочі, вважає астролог.

«Овочі золотистого, коричневого, жовтого, оранжевого кольору. Кукурудза, картопля, греча, жовті та помаранчеві помідори», — пояснила Олена Пономарьова.

Овочі можна згасити, зварити чи приготувати на пару. Від смаження краще відмовитись. М’ясо на столі вегетаріанці можуть замінити на соєві продукти.

«Людям, які не їдять м’ясо, варто звернути увагу на соєві продукти та інші бобові страви. А в закусці, яка дуже добре запалює апетит, можна додати котлетки з крабовим м’ясом або канапе з шинкою, сиром та овочами. Профітролі із сиром», — пояснила експерт.

Як прикрасити новорічний стіл

Для сприятливого початку року стіл слід покрити відповідним чином. Експерти рекомендують сфокусуватися на певній колірній палітрі та символіці господаря наступних 365 днів. Головна вимога – елегантність, адже Тигра від інших тварин Китайського гороскопу вирізняє граціозність та любов до порядку.

«Забратися в будинку та прикрасити будинок зі смаком дуже важливо. Тому рекомендується зачистити свій простір. Викинути старі речі та навести лад на полицях у шафі», — пояснила фахівець.

Після прибирання будинок слід прикрасити символікою Тигра – символу наступного року.

«Стіл можна і потрібно оформляти красиво, дорого, багато і святково. Сервірування має бути гідним», – розповів астролог.

Тигр не терпить несмаку і високо цінує якісні речі. Щоб не розчарувати велику кішку, вибирайте для столу скатертину з натурального матеріалу.

“Також добре оформити простір у блакитних, бірюзових, срібних, чорних та золотистих кольорах”, – розповіла астролог.

Увімкніть в інтер’єр більше смугастих речей.

«І взагалі весь будинок можна прикрасити у смугастому стилі. Помаранчево-жовто-чорному», – рекомендує астролог Олена Пономарьова.

А щоб привітати господаря року, розставте по дому фігурки Тигра. Але найкраще зібрати за столом більше людей. Зірки кажуть, що у майбутньому ці люди можуть бути один одному дуже корисні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024