Новини України та Світу

Android у минулому? Експерти прогнозують перехід користувачів на iPhone

Share

Уже у першому кварталі 2022 року на ринку смартфонів можуть відбутися кардинальні зміни. Експерти прогнозують, що багато користувачів перейдуть з андроїда на iOS. Чому виробники техніки на Android можуть втратити клієнтів? Давайте розберемося.

В чому причина?

Причина у виході нового покоління iPhone SE. Новий смартфон із бюджетної лінійки (на американському ринку він коштуватиме лише 399 доларів) отримає справді грандіозні можливості. Він працюватиме на тому ж процесорі, що й тринадцяте покоління iPhone – A15 Bionic. На даний момент це найпотужніший процесор у світі, який на 50% обійшов за продуктивністю та швидкодією минулого чемпіона – А14. Оперативна пам’ять у ньому 3 гігабайти, що дозволяє працювати без зависань у режимі багатозадачності. Дисплей створений за фірмовою технологією Retina та отримає частоту оновлень у 60 Гц.

Бюджетний смартфон – не ваш вибір? Тоді можна купити Айфон 13 Про Макс. Сьогодні цей смартфон визнаний найкращим у світі. У нього неймовірно яскравий та барвистий дисплей із частотою оновлення в рекордні 120 Гц, потужний процесор, грандіозний камерний модуль з новими режимами та можливостями та збільшений автономний час роботи. Флагманські моделі дозволяють використовувати можливості віртуальної та доповненої реальності за рахунок сканера LiDAR. Підвищує комфорт використання бездротова магнітно-індукційна зарядна система MagSafe із функцією швидкого заряджання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підвищаться і продажі іншого обладнання

Експерти вважають, що користувачі, оцінивши можливості операційних систем Apple, вирішать купити Macbook M1 або інші аксесуари від виробника. Наприклад, виберуть купити iPad Pro, який за потужностями та функціональними можливостями перевищує характеристики повноцінних комп’ютерів від інших виробників. За рахунок цього “яблучний” виробник розширить кількість своїх шанувальників, які й надалі вибиратимуть його техніку.

Бюджетний iPhone SE може вийти вже за місяць – виробник анонсував старт продажів на перший квартал 2022 року, хоча точна дата поки що невідома. Але як його презентують, відкриється попередній продаж і в Україні, а буквально через пару тижнів він уже фізично з’явиться в українських магазинах.

Замовити смартфон у будь-якій комплектації за найкращими цінами пропонує офіційний інтернет-магазин продукції Apple в Україні. Подробиці, ціни, умови купівлі та доставки ви знайдете на сайті магазину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

  • Ну да, ну да. Рекордные 120 Гц. Пишу с рог фона 3

  • Мамчині експерти можуть прогнозувати що завгодно. От тільки реальність зовсім інша

  • Телефон використовується за наступними сценаріями:
    Фейсбук-машина, тут і китайця за 200 вистарчить, хто грошей не має той і лишиться на них, а хто має теж н особливо схильний марку міняти, а тим більш ОС.
    Для роботи, тут ябофон ніякий, в нього до тепер половини JS у браузері немає, що вже говорити про серйозні речі.
    Для понтів, тут по-за яблофон конкуренцією, дозволити технологічно відсталий на 1-2 роки пристрій за подвійною ціною це сильно.
    В спадщину від дітей, тут тим більш нічого не зміниться.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024