В “Дії” додали новий спосіб для входу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Державний портал «Дія» впровадила новий спосіб авторизації. Ви побачите оновлений сертифікат доя авторизації, адже додаток перейшов на оновлену кваліфіковану електронну печатку.

Раніше аби увійти до застосунку потрібно було використати BankID НБУ та обрати свій банк. Державний портал хоче захистити ваші особисті дані, тому було прийнято рішення впровадити кваліфіковану електронну печатку.

Після того, як ви ввійшли до застосунку, ваші дані надаються до банку, де перевіряють достовірність даних. Працівники визначають правильність документів та дозволяють вхід.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вам з першого разу не вдалось авторизуватись, спробуйте увійти за допомогою іншого способу. Наприклад, ви можете скористатись NFC у ID-картці або закордонного паспорту. Все скоро почне працювати у звичному режимі, адже ми попередили всі банки про зміни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.